Talenten gezocht!

Wil jij je inzetten om Juntos Contigo te helpen? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Voorlopig kan dat alleen in Nederland, want door de huidige situatie van dit moment is bezoek aan het project niet mogelijk.

Vrijwilliger worden

In de geschiedenis van Juntos Contigo zijn er regelmatig vrijwilligers afgereisd naar het project om daar het team te steunen en te helpen, en om de kinderen meer sociale contacten te bezorgen. Helaas is dit nu niet mogelijk, zodra het weer tot de mogelijkheden behoort zullen we dat heroverwegen.

Inzet vrijwilligers

In de periode 2015-2020 besloot JCT meer aandacht geven aan de inzet van vrijwilligers. Het doel van het inzetten van vrijwilligers gaat niet alleen om inzet van tijd, kennis en ervaring binnen JCT Nicaragua maar ook om blijvende binding te creëren tussen mensen in Nicaragua en mensen in Nederland. De naam Juntos Contigo betekent: Samen met jou, en is mede ingegeven door de relaties die opgebouwd zijn tussen Nederlandse vrijwilligers en vrijwilligers Nicaragua. Om samen mensen te helpen zich te ontwikkelen. Door inzet van Nederlandse vrijwilligers worden er blijvende vriendschappen opgebouwd en die band betekent veel voor zowel de mensen in Nicaragua als de mensen in Nederland. Daarnaast is gebleken dat ‘vrijwilliger-zijn’ een heel goede manier is om betrokken te raken bij het werk van JCT en ook te blijven ondersteunen.

Onze missie: ‘help jezelf door andere te helpen’

Vrijwilligerswerk in het buitenland is niet alleen een unieke manier om mensen te helpen die jouw steun hard nodig hebben maar het is ook een verrijking van jouw persoonlijkheid en jouw CV.

Bij Juntos contigo vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk en we doen er dan ook alles aan om ‘samen met jou’; ’Juntos Contigo’, je hierin te begeleiden.

Meld je aan als vrijwilliger!

Wil jij Juntos Contigo helpen bij een project of Campagne? Meld je dan nu aan!

  Ready for some action?

  Vrijwilliger

  Talent

  Persoonlijke gegevens

  Vacatures

  Voorzitter

  coördineer je de taken van het hele bestuur en draag je de eindverantwoordelijkheid hierover. Je bent op de hoogte van beslissingen en activiteiten binnen de organisatie en weet hoe je je bestuursgenoten kunt ondersteunen. Jij leidt de vergaderingen, zorgt dat het team goed functioneert en brengt waar nodig sturing aan. Daarnaast ben je het gezicht van JC, vertegenwoordig je de stichting bij officiële gelegenheden, onderhoudt de contacten met de partnerorganisaties in Nicaragua en Canada en externe contacten. Je bent inhoudelijk sterk, hebt visie en weet dit goed over te brengen op anderen, waarbij je enthousiasmeert en activeert. Je bent continu op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden voor JC.

   

  FUNCTIE-EISEN
  Je bent daadkrachtig, zelfverzekerd en staat sterk in je schoenen
  Je houdt overzicht binnen het bestuur
  Je bent een people manager en je bent toegankelijk
  Dus, zie jij jezelf als een bevlogen leider en ben jij niet vies van een netwerkborrel?

   

  Mail ons via janneke@juntoscontigo.com bij interesse en wij nemen contact met je op.