Talenten gezocht!

Wil jij je inzetten om Juntos Contigo te helpen? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Voorlopig kan dat alleen in Nederland, want door de situatie van dit moment is bezoek aan het project niet mogelijk.

Vrijwilliger worden

In de geschiedenis van Juntos Contigo zijn er regelmatig vrijwilligers afgereisd naar het project om daar het team te steunen en te helpen, en om de kinderen meer sociale contacten te bezorgen. Helaas is dit nu niet mogelijk, zodra het weer tot de mogelijkheden behoort zullen we dat heroverwegen.

Inzet vrijwilligers

In de periode 2015-2020 besloot JCT meer aandacht geven aan de inzet van vrijwilligers. Het doel van ondersteunen van vrijwilligers gaat niet alleen om inzet van tijd, kennis en ervaring binnen JCT Nicaragua maar ook om blijvende binding te creëren tussen mensen in Nicaragua en mensen in Nederland. De naam van Juntos Contigo wat betekend; Samen met jouw, is mede ingegeven door de relaties die opgebouwd zijn tussen Nederlandse vrijwilligers en vrijwilligers Nicaragua. Om samen mensen te helpen ontwikkelen. Door inzet van Nederlandse vrijwilligers worden er blijvende vriendschappen opgebouwd en die band betekent veel voor zowel de mensen in Nicaragua als de mensen in Nederland. Daarnaast is gebleken dat ‘vrijwilliger-zijn’ een hele goede manier is om betrokken te raken bij het werk van JCT en ook blijven het werk te gaan ondersteunen.

Onze missie: ‘help jezelf door andere te helpen’

Vrijwilligerswerk in het buitenland is niet alleen een unieke manier om mensen te helpen die jouw steun hard nodig hebben maar het is ook een verrijking van jouw persoonlijkheid en jouw CV.

Bij Juntos contigo vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk en we doen er dan ook alles aan om ‘samen met jou’; ’Juntos Contigo’, je hierin te begeleiden.

Meld je aan als vrijwilliger!

Wil jij Juntos Contigo helpen bij een project of Campagne? Meld je dan nu aan!

Ready for some action?

Vrijwilliger

Talent

Persoonlijke gegevens

Vacatures

Hoofd PR

Ter uitbreiding van ons bestuur zijn wij momenteel op zoek naar een nieuw hoofd PR. Ons doel en de verantwoordelijkheid binnen deze functie zijn de zorg voor beter en meer onder de aandacht brengen van onze mooie stichting. Door de jaren heen hebben wij onze eerste stappen gezet welke wij nu graag verder willen uitbouwen.

Hoofdtaken

  • Creatief inspelen op de behoefte van donateurs door onze stichting op een goede manier onder de aandacht te brengen
  • Opstellen van pr-plannen en budgetten
  • Opstarten en organiseren van activiteiten
  • Het schrijven en versturen van persberichten tbv Social media, website en andere media

Competenties

  • Inlevend vermogen en creatief ten aanzien van de problematiek die wij met onze stichting ondersteunen.
  • Commercieel gevoelen resultaatgerichtheid
  • Taalgevoel: je werkveld is ‘communicatie’. Je moet bijvoorbeeld pakkende teksten schrijven.
  • Gevoel voor verhoudingen, diplomatie: je zit soms ingeklemd tussen pers en bedrijf. Wat de één wil weten, wil de ander soms niet vertellen.
  • Assertiviteit in voorkomende gevallen moet je zelf het woord voeren namens een bedrijf.
  • Affiniteit met social media en internet

 

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatie en ervaring naar  hola@juntoscontigo.com Graag horen wij van jouw ideeën om onze stichting beter onder de aandacht te brengen en hoe jij  hier graag een rol in wil spelen. Schroom niet als je meer informatie nodig hebt contact met ons op te nemen!