Beste geïnteresseerde,

Fijn dat u interesse toont in het werk van Juntos Contigo. Al meer dan 15 jaar voert Juntos Contigo haar mooie werk uit voor kansarme kinderen in Nicaragua met een lokaal team.

Wat doen wij?
Generatie op generatie stonden de mensen die bij de vuilnisbelt van Managua leven tot hun enkels in de troep vuil te sorteren. Ze kregen geen onderwijs en er was geen zicht op verbetering. Met een team van lokale vrijwilligers zijn wij in 2005 gestart om het verschil te kunnen maken voor kansarme kinderen en jongvolwassenen. Wij bieden een veilige plek, huiswerkbegeleiding, leren om met computers te werken en bieden sport en spel aan. Daarnaast ondersteunt het centrum moeders die een bedrijfje willen starten. Alles vanuit de visie om zoveel mogelijk kinderen en jongvolwassenen de overstap te kunnen laten maken van de vuilnisbelt naar de maatschappij.

Hoe kunt u bijdragen?
U kunt ons financieel steunen door uw gift over te maken op bankrekeningnummer IBAN nummer NL94RABO0113452861. Juntos Contigo beschikt over ANBI status. Als u doneert stellen wij het zeer op prijs als u uw gegevens achterlaat zodat wij u op de hoogte kunnen houden, zie de mogelijkheid hiertoe onderaan de mail.

Mocht u ons op andere wijze willen steunen dan vernemen wij dit graag van u via e-mail secretariaat@juntoscontigo.com Wij hebben veel ervaring met programma’s voor scholen, bedrijven, instanties en kerken. Graag maken wij samen met u een programma op maat.

Wilt u op de hoogte blijven?
Volg ons via Facebook, Instagram en de site volgens de links onderaan de afsluiting van dit bericht. Klik hier om u aan te melden om de nieuwsbrief te ontvangen

Met vriendelijke groet,

Stefan Haak

PR & Fondswerving Juntos Contigo