Steun ons

Geweldig dat je amigo wilt worden! Je kunt ons financieel steunen, en daarbij zelf bepalen aan welk deel van ons werk je je steun wilt geven. Ook steun in de vorm van materialen, technieken of kennis is mogelijk en zeer welkom. Je kunt in de nieuwsbrieven en jaarverslagen lezen hoe jouw bijdrage geholpen heeft aan de ondersteuning van de bewoners van Villa Virgen de Guadeloupe. Je kunt een bijdrage overmaken op ons rekeningnummer, lees hierover meer via  de ‘doneerknop’ ook om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Doe een donatie

Samen met jou geven wij deze kinderen een toekomst. Dankzij jullie steun kunnen wij de jongeren weer een toekomstperspectief bieden.

Als bedrijf het verschil maken

Uw bedrijf kan ons helpen! Niet alleen financiële steun is erg welkom. We werken graag betrokken samen met organisaties en bedrijven. Hebt u er weleens aan gedacht om de kennis en expertise van uw bedrijf in te zetten voor een goed doel?

School of kerk

Staat jouw school of kerk ervoor open om zich in te zetten voor Juntos Contigo? Dat kan door een sponsoractie te organiseren of een collecte te houden.