Steun ons

Geweldig dat je Amigo wilt worden en ons wilt helpen het verschil te maken. Je kunt ons op verschillende manieren steunen. Je kunt bijvoorbeeld doneren maar ook de vorm in materiaal, kennis of gebruik van je netwerk juichen we harte toe en is erg welkom. Het geld dat je doneert gaat volledig naar de projecten.

Je kunt zelf je doel aangeven als je doneert. Uiteraard bepaal je zelf hoeveel je wilt doneren. Per doel en project houden wij bij waar alle in- en uitgaven naar toe gaan. In onze jaarverslagen en onze nieuwsberichten stellen wij jouw op de hoogte van de eindbestemming van je donatie! U kunt uw donatie over maken op ons rekeningnummer NL94RABO0113452861 t.n.v Stichting Juntos Contigo

Doe een donatie

Samen met jou geven wij deze kinderen een toekomst. Dankzij jullie steun kunnen wij de jongeren weer een toekomstperspectief bieden.

Als bedrijf mee strijden

Uw bedrijf kan ons helpen! Niet alleen financiële steun is erg welkom. We werken graag betrokken samen met organisaties en bedrijven. Hebt u er weleens aan gedacht om de kennis en expertise van uw bedrijf in te zetten voor een goed doel?

Scholen of kerk

Staan jullie open om als school je in te zetten voor Juntos Contigo? Dit kan via een sponser actie of een collecte.