Op zoek naar een leuke sympathieke Sinterklaasgift?

DOE DAN MEE

met de grote Juntos Contigo

SINTERKLAAS SPECULAASPOP AKTIE!

We gaan speculaaspoppen verkopen en de opbrengst gaat naar de projecten van Juntos Contigo voor de kinderen in Nicaragua. De Speculaaspoppen zijn heerlijk en komen bij de ambachtelijke bakkerij Koppejan vandaan. Eerder was deze actie een groot succes!

Naamloos

Wilt u zelf een bestelling plaatsen?

Koop een ambachtelijk gebakken speculaaspop van Bakkerij Koppejan voor: € 4,-

Vrijdagavond 30 november vindt uitlevering centraal plaats in Middelburg en Goes (betaling contant bij ophalen)
Vrijdagavond 30 november 20:00 – 21:30 uur.
Goes (locatie volgt zsm, check de site)
Middelburg (Kruiskerk, Klein Vlaanderen 75, 4331 RH Middelburg)

Of wilt u speculaaspoppen verkopen voor ons?

Bedrijven, instanties en scholen doen hier graag aan mee als sinterklaaspresentje voor het personeel. Maar net zo goed kun je ze verkopen aan kerken, buren, familie, op de sportschool, aan je collega’s, op school via kinderen etc. We gaan uiteraard weer voor hoge verkoop aantallen zodat er in 2019 ook weer geld beschikbaar is voor alle doelen van Juntos Contigo voor de kinderen in Nicaragua.

De bijgaande flyer, de foto en de bestellijst kunnen jullie gebruiken als ondersteunend materiaal. De verkoop start vandaag en sluit op 14 november, dus 14 november willen we het aantal te bestellen speculaaspoppen weten van iedereen (enkele nabestellingen zijn mogelijk). Wil je graag een paar proefexemplaren wat soms heel goed kan helpen om extra aantallen te verkopen, laat het ons weten dan proberen wij proefexemplaren te regelen.

We leveren tussen 29 november en 4 december, jullie krijgen nog te horen waar je ze kan ophalen / of wanneer wij ze komen brengen. Jullie zullen zelf moeten zorgen voor de logistieke en financiële afwikkeling met jullie klanten. Is er een bedrijf die een factuur wil ontvangen dan kan dat ook, geef dit svp door aan ons.

Wij willen jullie nu alvast bedanken voor jullie inzet en inspanningen en zien de bestellingen heel graag tegemoet via de ingevulde bestellijsten. Deze kun je e-mailen naar speculaaspop@juntoscontigo.com of het aantal bestellingen doorgeven via de bestelknop.

Mocht u liever een gift geven ipv speculaas kopen dan is dit ook zeer welkom. Dit kan door te doneren via de site of over te maken op NL94RABO0113452861

Anbi-status-De-Buitenkans